vzw Het Groene Anker
steunprojecten

Mensen gelukkig maken’, daar halen wij voldoening uit! Daarom delen we graag ons mooie stukje natuur (Kluisstraat 25) met anderen. We richten ons vooral tot mensen met een beperking en met mentale zorgen.

Met onze vzw Het Groene Anker steunen we concrete projecten via de Koning Boudewijnstichting. Als je een van onze projecten wil steunen, kan je rechtstreeks storten op een rekening van de Koning Boudewijnstichting. Per project is er een specifieke mededeling. Voor giften vanaf 40 euro ontvang je een fiscaal attest.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf €40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).


Betsy

Rolstoelvriendelijke golfkar voor zorggasten 

Om onze zorggasten optimaal te laten beleven en genieten, dienden we het project ‘Rolstoelvriendelijke golfkar voor zorggasten’ in bij de Koning Boudewijnstichting. Mensen in een rolstoel kunnen op die manier het hele domein ontdekken en kennismaken met alle dieren.

Op die manier kunnen ook zwaar hulpbehoevenden van het hele domein genieten, samen met de begeleiders. 

Meer over dit project