Pluktuin

Welkom in de betoverende wereld van onze pluktuin op zorgboerderij Het Groene Anker. 
Hier vind je de perfecte mix van schoonheid, geur en versheid, rechtstreeks uit de natuur.

Onze pluktuin

In onze pluktuin staan tienduizenden bloemen, klaar om geplukt te worden door jou. Stel je eigen boeket samen met je favoriete bloemen. Ook in de vaste planten mag gesnoeid worden om jouw boeket aan te vullen tot een pareltje.

We hebben meer dan 100 verschillende bloemsoorten ter beschikking in de pluktuin, waaronder: Paaslelies, tulpen, alliums, hyacinten, Dahlia's, Zinnia's, Cosmos...

Open op woensdag van 13.30 tot 17.30 uur, op zaterdag van 9 tot 17.30 uur en op zondag van 9 tot 11.30 uur.

Blijf op de hoogte door je in te schrijven op onze nieuwsbrief. Ook via Facebook houden we je op de hoogte over de pluktuin.

Plukkaarten

Met je eigen plukkaart heb je toegang tot de pluktuin. Er zijn verschillende plukkaarten beschikbaar, van 1 tot 20 plukbeurten. Per beurt mag je zelf een boeket samenstellen in de pluktuin. Je wordt hierbij geholpen door onze medewerkers en de bordjes in de tuin.

De pluktuin is open op woensdag-namiddag, zaterdag (hele dag) en zondag-voormiddag. Volg ons op Facebook voor updates over het plukseizoen en de openingsuren.

Hoe plukkaarten aankopen:
- Online via deze website (zie hieronder)
- Aan de pluktuin zelf (tijdens openingsuren)
- In onze winkel (open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 9u - 11u30)

Koop een plukkaart

Koop een plukkaart

Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.
Je dynamische snippet wordt hier weergegeven ... Dit bericht wordt weergegeven omdat je niet zowel een filter als een sjabloon hebt opgegeven om te gebruiken.