Beleven & genieten


Reserveer een moment

​Optie 1

Beleven en genieten voor iedereen + dessertbuffet

Geniet van een rondleiding op de boerderij en bezoek de alpaca's en andere dieren. Nadien voorzien we een heerlijk dessertbuffet met 2 drank-consumpties.

Reserveer een moment
​Optie 2

Beleven en genieten voor zorginstellingen + dessertbuffet

Geniet van dezelfde formule als in optie 1, maar exclusief voor jouw zorginstelling. 

Reserveer een moment

​Optie 3

Beleven en genieten voor zorginstellingen (zonder dessertbuffet)

Geniet van een rondleiding op de boerderij en bezoek de alpaca's en andere dieren. Nadien kan er nog iets gedronken worden van de drankkaart.

Reserveer een moment

Beleven en genieten

Bij Het Groene Anker nodigen we iedereen graag uit, om een onvergetelijke namiddag bij ons door te brengen. Ontdek onze prachtige boerderij tijdens een ontspannen rondleiding en geniet van de serene omgeving. Bezoek de dieren, aai ze en geef ze te eten, vooral onze vriendelijke alpaca's zorgen voor een bijzondere ervaring. Als kers op de taart verwelkomen we je graag bij ons dessertbuffet, waarbij je kunt genieten van heerlijke lekkernijen. Kom langs en creëer onvergetelijke herinneringen op onze zorgboerderij.

Zorginstellingen & rusthuizen

Zorginstellingen en rusthuizen zijn van harte welkom om contact met ons op te nemen. We bieden speciale arrangementen en activiteiten aan die zijn afgestemd op de behoeften van hun bewoners. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren, waarbij genieten en beleven centraal staan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nood aan rust

Een bezoek aan onze zorgboerderij is een uitstekend idee voor mensen die behoefte hebben aan een rustige plek, zoals diegenen die kampen met een burn-out. Onze boerderij biedt een oase van kalmte en sereniteit, omgeven door de natuur en onze zachtaardige alpaca's. Hier kan je ontsnappen aan de dagelijkse drukte, de rust vinden die je nodig hebt en genieten van de helende kracht van de natuur. Met zorgvuldig samengestelde activiteiten en een ondersteunende omgeving helpen we hen om weer in balans te komen en te herstellen. 

Contact