Beleven & genieten


Alpaca wandeling 

Trek je wandelschoenen aan en maak je klaar voor een onvergetelijke alpaca wandeling!

Bij aankomst maak je kennis met de alpaca's. Ontdek hoe ze genieten als jij ze verwent met heerlijke worteltjes. Samen met deze bijzondere dieren maak je een ontspannende wandeling door de prachtige natuur, langs andere boerderijdieren. Vergeet niet om foto's te nemen van deze betoverende ervaring!

Na de wandeling kan je gezellig samen nog iets drinken en de magische momenten koesteren die je met onze geliefde alpaca's hebt beleefd.

Reserveer een moment

Beleven & genieten - formules

​Optie 1 - 15 euro

Rondleiding + ontmoeting dieren + drankje

Geniet van een rondleiding op de boerderij. Bezoek de alpaca's en andere dieren. Na de rondleiding kan je nagenieten met een drankje naar keuze.


Reserveer een moment
​Optie 2 - 20 euro

Rondleiding + ontmoeting dieren + koffie & gebak

Geniet van een rondleiding op de boerderij. Bezoek de alpaca's en andere dieren. Na de rondleiding bieden we koffie of thee aan met een lekker gebakje.


Reserveer een moment

​Optie 3 - 25 euro

Rondleiding + ontmoeting dieren + koffie & dessertbord

Geniet van een rondleiding op de boerderij. Bezoek de alpaca's en andere dieren. Na de rondleiding bieden we koffie of thee aan met een lekker dessertbordje.

Reserveer een moment
​Optie 4 - 30 euro

Rondleiding + ontmoeting dieren + koffie & dessertbuffet

Geniet van een rondleiding op de boerderij. Bezoek de alpaca's en andere dieren. Na de rondleiding bieden we koffie of thee aan met een lekker dessertbuffet.

Reserveer een moment

Speciaal voor zorginstellingen

​Optie 1 - 75 euro

Beleven & genieten voor zorginstellingen

Geniet van een rondleiding op de boerderij. Bezoek de alpaca's en andere dieren. Na de rondleiding is er een optie om iets te drinken of zelfs een dessertbordje te bestellen. Lees meer via onderstaande knop.

Reserveer een moment
​Optie 2 - 150 euro

Beleven & genieten voor zorginstellingen + safari rondrit met "Betsy"

Dankzij "Betsy" kan nu iedereen genieten van alle troeven die onze zorgboerderij te bieden heeft. Onze rolstoel-toegankelijke golfwagen laat minder mobiele personen toe om de volledige boerderij te ontdekken. Na de rondleiding is er een optie om iets te drinken of zelfs een dessertbordje te bestellen. Lees meer via onderstaande knop.


Reserveer een moment

Klasuitstappen

​Optie 1 - 75 euro

Educatieve uitstap voor de klas.

Kom langs met de klas om bij te leren over het leven op de boerderij. We voorzien een rondleiding met uitleg over de dieren en hoe ze verzorgd worden. Nadien kan er optioneel een koekje en een drankje aangeboden worden (4 euro pp).

Neem contact op