Betsy, een unieke golfkar


Om onze zorggasten optimaal te laten beleven en genieten, dienden we het project ‘Rolstoelvriendelijke golfkar voor zorggasten’ in bij de Koning Boudewijnstichting. Mensen in een rolstoel kunnen op die manier het hele domein ontdekken en kennismaken met alle dieren.
Zo kunnen ook zwaar hulpbehoevenden van het hele domein genieten, samen met de begeleiders.

Onze golfkar kreeg de naam ‘Betsy’. Die naam heeft ze te danken aan de gepimpte auto van politiezone Assenede-Evergem. Enkele politieagenten namen met hun ‘Betsy’ deel aan de carbage run, een race via Frankrijk , Spanje en Portugal naar Bilbao. Hiermee zamelden ze 6.580 euro in, de eerste centen voor de aankoop van onze golfkar. Later volgden nog enkele steunacties van verenigingen. We zijn alle schenkers enorm dankbaar!

Wil jij ook je steentje bijdragen aan ‘Betsy’, dat kan door te storten op rekening BE10 0000 0000 0404 - BIC: GEBABEBB van de Koning Boudewijnstichting met vermelding 623/3874/40038.

De Koning Boudewijnstichting verleent haar medewerking aan het project. De giften vanaf €40 per jaar aan de Stichting geven aanleiding tot een belastingvermindering van 45% op het werkelijk gestorte bedrag (art. 145/33 WIB).