Alpaca's

De sterren van Het Groene Anker!


De sterren van Het Groene Anker!

Beleef de magie van alpaca's op onze boerderij en ontdek hoe deze buitengewone dieren een glimlach op je gezicht kunnen toveren. Kom langs en maak een onvergetelijke connectie met onze geliefde alpaca's op zorgboerderij Het Groene Anker!

De sociale aard van alpaca's maakt hen ideale metgezellen voor andere boerderijdieren en mensen. Ze gedijen in gemeenschap en verwelkomen graag iedereen in hun gezelschap.


Met hun nieuwsgierige karakter zijn alpaca's altijd in voor avontuur! Ontdek samen met hen nieuwe plekken en ervaar de ondeugende streken die je hart zeker zullen veroveren.


Wist je dat alpaca's een zijdezachte vacht hebben, die hypoallergeen is en perfect is voor mensen met allergieën? Knuffelen met deze vriendelijke wezens is een puur genot!

Standaard arrangement


Trek je wandelschoenen aan en maak je klaar voor een onvergetelijke alpacawandeling! Bij aankomst worden onze alpaca's aan je voorgesteld. Geniet van het plezier van de alpaca's terwijl je ze verwent met heerlijke worteltjes. Samen met deze bijzondere dieren maak je een ontspannende wandeling door de prachtige natuur, langs andere boerderijdieren. Vergeet niet om foto's te nemen van deze betoverende ervaring! Na de wandeling kun je gezellig samen nog iets drinken en de magische momenten koesteren die je met onze geliefde alpaca's hebt beleefd.

Reserveer een moment